A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Mwasaru Beach, DianiMwasaru Beach, Diani

Originally uploaded by ateka.


An eco-tourism beach in Diani…sahau hiyo maneno ya North Coast.

2 comments to Mwasaru Beach, Diani

  • Mico

    Shhh! Don’t hip the natives to South Coast. Next thing you know Tiwi beach will be like Tamasha south.

    Blind note: Logging on was like a trip to DMV. Maswali mengi kama Larry King. :- )

    You need to be a mwenyeji to find Mwasaru…and it will be too much work for people who don’t want to work too hard for a plot. As for the logging on, had no idea ni kazi hivyo…will see if i can fix it.

  • Omdat het antwoord op de meest in het oog springende kwesties “Slagveld Hardline” niet onmiddellijke is, heeft een heleboel Gemeenschap haat gekregen om te cultiveren. In feite, vermeld de betrokken werknemer zelfs dat zijn collega’s op Twitter om enigszins onafhankelijke redenen zijn bedreigd. In antwoord op dit schandaal, de game maker zei “iemands financiële investering in het spel betekent niets voor mij als ze wensen dood of verschrikkelijke ziekten op mensen die ik zorg willen over ‘” Bovendien, de bron suggereerde dat financiële investeringen van welke aard niet “Geef iemand een vrije doorgang aan wordt een di–tas.”